0 грн.
Зробити замовлення- Виробник: Skeppshult
- Модель: 58300
- Артикул: 58300
- Наявність: В наявності
20 097 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Тип:
з кришкою
- Огляд товару
- Характеристики
- інформаційна вкладка
- Відгуки (0)
ОСОБЛИВОСТІ ПРОДУКТУ: - чавунна сковорода (діаметр 28 см) з анодованою алюмінієвою ручкою та чавунною кришкою, - для смаження і запікання - підходить для всіх видів плит, духовок і грилів, - чавун тричі змащений маслом при виробництві - сковорода готова до використання, - сковорода добре зберігає тепло, - ручне лиття, - матеріали виготовлені з натуральних, екологічно чистих інгредієнтів, - слід мити вручну, не класти в посудомийну машину. Його слід промити теплою проточною водою, щоб видалити будь-який пил та інші забруднення, які можуть з’явитися, наприклад, під час транспортування або зберігання. - Гарантія 25 років на чавун ПРО КВІТИ SKEPPSHULT: o Поверхня каструлі лише просочена, а не покрита або емальована. Таким чином, страва природним чином збагачена залізом, якого постійно не вистачає в нашому щоденному раціоні. При використанні чавунного посуду частина цього елемента проникає в посуд, збагачуючи її склад. o Просочене маслом запобігає прилипанню їжі. Однак використання сковороди вимагає вправності та чутливості: поверхня з часом стає все більш стійкою до прилипання. Чим частіше воно використовується при високих температурах, тим більше просочене масло захищає його поверхню. Однак не забувайте регулярно просочувати деко. o Коли ми вперше зустрічаємо продукт Skeppshult, ми відразу помічаємо його вагу. Це, звичайно, обмежує ручні можливості, але також має свої переваги. Кожна чашка Skeppshult має товщину поверхні 5 мм. Це забезпечує паралельний розподіл тепла під час нагрівання та запобігає охолодженню сковорідки під час додавання їжі. o Ще одним аспектом є стійкість чавунних виробів до високих температур: дно сковороди увігнуте, що запобігає деформації, характерній для сковорідок з тонким дном, наприклад, тефлонових. Весь посуд Skeppshult підходить для всіх типів плит, включаючи індукційні. o Для щоденного догляду вам знадобиться лише щітка та тепла вода без миючих засобів. Сковороду найкраще чистити, поки вона ще тепла. Після миття ретельно висушіть сковороду - гарним способом сушіння є її розміщення на гарячій конфорці. o Якщо сковорода не повністю висохла, на ній можуть з’явитися сліди іржі. Якщо ви помітили коричневий колір на поверхні сковороди або будь-який інший колір, який відрізняється від стандартного кольору чавуну, це може означати, що сковороду вимили недостатньо ретельно. У такій ситуації насипте крупну сіль так, щоб вона покрила всю поверхню дна каструлі, і влийте невелику кількість води. Потім нагрійте сковороду при високій температурі приблизно 1-2 хвилини, поки вся вода не випарується. Видаліть сіль, що залишилася після випаровування води, потім витріть насухо паперовим рушником. Продукт тепер матиме сірий колір, і цей колір говорить про те, що сковороду потрібно просочити маслом. o Для цього в суху ємність налийте невелику кількість ріпакової олії, а потім розігрійте сковороду до високої температури. Пам’ятайте, що не можна розігрівати посуд з дерев’яними ручками в духовці! Приблизно через 10-15 хвилин видаліть надлишки масла. Горщик повинен бути чорним, це означає, що він знову готовий до використання. Розміри: приблизно 28 x 6,5 см (верхній діаметр x висота), 23,5 см (робочий діаметр), 46,5 см (довжина).
Характеристики
Основні
Тип
з кришкою
Відгуки (0)
Відгуків про цей товар ще не було.